• Dansk
    • English
    • German

Ophold, kurser og fest

Familieophold

Danhostel Rømø har plads til hele familien. Vi har mange værelses typer så det kan afpasses til jeres behov.

I kan vælge at spise morgenmad i de hyggelige spisestuer og smøre en madpakke inden dagens aktiviteter, bestående af en buffet med fokus på økologi og lokale råvare. Eller I kan benytte et af de to gæstekøkkener og selv lave maden. Omkring kl. 16 vil der være en kop kaffe eller te i receptionen. Til aften tændes grillen ved det ene gæstekøkken og så kan der hygges med madlavningen.

Danhostel Rømø har en stor grund, hvor der er god plads til spil og mange hyggelige kroge hvor man altid kan finde læ for vestenvinden. Indendørs er der mulighed for at hygge i pejsestuen med bøger og spil. I skolestuen er der mulighed for at spille bordtennis mm.

Der kan lejes cykler og drager ved Rømø Cykler www.romocykler.dk til en fornuftig pris når du benytter Danhostel Rømø og så kan de levere til vandrerhjemmet når du ankommer, hvis du ikke vil gå de 10 minutter til butikken. Med en cykel behøver du ikke at starte bilen under opholdet for at komme til strand, minigolf, indkøb eller nogen af alle de andre aktiviteter, der er på øen.

Besøg Naturcenter Tønnisgård og lær om vadehavet og meget mere eller Nationalmuseets Kommandørgaard, der giver et spændende historisk indblik i hvalfangernes liv på Rømø ovenikøbet med kaskelotskelet i laden.

Rømø ligger centralt i forhold til Skærbæk, Ribe, Tønder, Møgeltønder, Rudbøl, Højer, Ballum og Mandø. Oplev Schackenborg Slot, Legoland, Løveparken i Givskud, Gram Lergrav, Domkirken i Ribe. Herudover kunne man tage færgen fraHavneby til Sylt og opleve en unik Tysk ø.

Undersøg på forhånd om der er nogle andre spændende aktiviteter I kan deltage i på www.romo.dk.